Online gokkasten

Betaalmethoden

Op deze site kan je alle online gokkasten voor echt geld spelen als je dat wilt. Je hebt een aantal mogelijk heden om credits te kopen. Je kan al spelen vanaf maar 1.30 euro. De waarde van 1 credit is 10 cent. Op het moment dat je geld hebt gestort bij een bepaalde gokkast kan je gewoon naar een andere gokkast op de site gaan en daar verder gokken. De credits worden automatisch meegenomen. Je kan ter aller tijden tijdens het spel eenvoudig credits bijkopen.

Voor echt geld spelen is super eenvoudig op deze site. Wanneer je jouw favoriete gokkast hebt uitgekozen druk je op de menu knop waarna het menu venster tevoorschijn komt. Vervolgens kies je voor PLAY FOR REAL en kies je de voor jouw gewenste betaalmethode.

Storten met je telefoon

De meeste gebruikte betaalmethode om geld op je favoriete gokkast te zetten is door geld te storten met je telefoon. Je kan met je mobiel of met je vaste telefoon bellen. Let wel op voor Nederland en België gelden verschillende telefoonnummers. Wanneer je het betreffende telefoon nummer belt dan wordt er gevraagd om een code in te voeren. Deze code staat vermeld onder het telefoon nummer.

Wanneer je vanuit Nederland belt heb je keuze uit 2 nummers om te bellen. Wanneer je het eerste nummer belt krijg je per gesprek 1.30 euro aan credits bijgeschreven op de gokkast. Wanneer je het tweede nummer belt wordt er per 30 seconden dat je aan de lijn blijft 40 cent aan credits bijgeschreven. Ter beveiliging is de maximale tijd dat je aan de lijn kan blijven ongeveer 12 minuten en 30 seconden. Dit staat voor ongeveer 10 euro die je dan aan credits krijgt bijgescheven. Wat erg belangrijk is dat je wel je nummerherkenning hebt aanstaan want anders werkt het bijschrijven niet goed en kan het wat langer duren voordat je credits op je gokkast staan.

Storten met ideal

Voor de Nederlandse spelers is speciaal de iDeal betaalmethode toegevoegd. Op deze manier kan je heel eenvoudig en veilig geld storten op je uitgekozen gokkast. De voordelen met het storten via iDeal zijn dat er geen transactie kosten aan te pas komen en je kan makkelijk hogere bedragen storten.

Wanneer je wilt storten via iDeal dien je wel eerst even een account aan te maken. Het enige wat je moet doen is je e-mail account opgeven en een wachtwoord zodat je de volgende keer weer kunt inloggen. Een account heeft ook het voordeel dat je je tegoed kan bewaren zodat je kunt stoppen wanneer je wilt en later gewoon weer verder kan spelen.

Storing met storten

Wanneer je een storting hebt gemaakt en je credits worden niet direct bijgeschreven hoef je je geen zorgen te maken. Geld wat wordt gestort komt altijd goed bij je terecht en nooit zal je benadeeld worden.

Alle betalingen worden zeer zorgvuldig geregistreerd zodat achteraf alles nagekeken kan worden en indien nodig in orde gemaakt kan worden.

Iedere 15 minuten wordt het systeem hersteld waardoor je credits dan alsnog op je gokkast bijgeschreven worden. Mocht het dan alsnog mis gaan kan je altijd contact op nemen met de klanten service die voor je klaar staan en alles voor je na zullen kijken en je credits worden niet direct bijgeschreven hoef je je geen zorgen te maken.

Geld wat wordt gestort komt altijd goed bij je terecht en nooit zal je benadeeld worden. Binnen enkele ogenblikken staat het geld op uw rekening van de online gokkast en kunt u weer verderspelen.

Storten met een Paysafecard

Het storten met een Paysafecard is eenvoudig, betrouwbaar en veilig. Je kunt een Paysafecard kopen bij verschillende verkooppunten. Waaronder bij benzinestations of een ander verkooppunt. Ook kun je online een Paysafecard kopen. Wanneer je met een Paysafecard betaald hoef je geen bankgegevens of persoonlijke gegevens af te geven.

Hier geldt wel dat je eerste even een account moet aanmaken maar hiervoormoet je alleen je e-mailadres te registreren en een wachtwoord opgeven. De Paysafecards zijn in verschillende bedragen te koop. De Paysafecards zijn vanaf 5 euro en tot maximaal 100 euro per kaart verkrijgbaar.

Veilig betalen op een gokkast

Wat is een van de veiligste manieren om te betalen op een van de online fruitautomaten? In een fairplay gokkast gaan echte geld munten, online gokkasten betalen op een veilige manier kan door middel van ideal internetbankieren of een paysafecard. De manieren van betalen worden op deze fruitautomaten aangeraden.